Pienryhmätapaaminen Sevettijärvellä la 11.4.

Pienryhmätapaamiset jatkuvat: Avoimen puheen tila Sevettijärvellä 11.4.

Päivitetty 9.4.2015: Tapaamispaikka!

Saa´mi Nue´tt ja Rospuutto-ryhmä järjestää taakkasiirtymähankkeen toisen tapahtuman lauantaina 11.4.2015 Sevettijärven koululla. Tapahtuma on jatkoa  elokuussa 2014 Inarissa järjestetylle taakkasiirtymä-seminaarille.  Avoimen puheen tilan keskustelua johtaa organisaatioanalyytikko Harri Hyyppä.

Taakkasiirtymähankkeen tarkoituksena on  tukea kolttien hyvinvointia ja terveyttä soveltamalla yhteisöllisyyttä ja kuuntelua korostavia työtapoja sekä tuottaa tätä tavoitetta palvelevia ehdotuksia ja aloitteita olemassa oleville toimijoille ja kolttayhteisössä vaikuttaville rakenteille. Toiminta rakentuu sarjasta seminaareja ja tapahtumia sekä niiden välillä tehtävästä työstä. Hanke pyrkii olemaan kannatteleva jatkumo, joka keskittyy tukemaan kolttayhteisön hyvinvointia, terveyttä ja uudistumista ja sen eteen tehtävää työtä.

Tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet kolttasaamelaiset. Tila on auki kello 11-16, jonka aikana voi tulla vapaasti keskustelemaan omista kokemuksistaan, tuntemuksistaan ja mietteistään. 

Paikan päällä tarjoillaan myös pikkupurtavaa. 

Lisätietoa:

Pauliina Feodoroff / 0407364475
Neeta Jääskö / 0405969230

Kommentit on suljettu.