Tiedote: Pienryhmätapaaminen Sevettijärvellä pe 8.5.2015

Pienryhmätapaamiset jatkuvat Sevettijärvellä pe 8.5.

Saa´mi Nue´tt ja Rospuutto-ryhmä järjestää vuoden toisen pienryhmätapaamisen perjantaina 8.5.2015 Sevettijärven koululla kello 15 eteenpäin. Tapahtuma on jatkoa huhtikuun tapaamiselle sekä elokuussa 2014 Inarissa järjestetylle taakkasiirtymä-seminaarille. Avoimen puheen tilan keskustelua johtaa organisaatioanalyytikko Harri Hyyppä.

Huom: Mahdollisuus myös yksityistapaamisiin Harrin kanssa! Otathan suoraan järjestäjiin yhteyttä sopiaksesi ajan.

Taakkasiirtymähankkeen tarkoituksena on  tukea kolttien hyvinvointia ja terveyttä soveltamalla yhteisöllisyyttä ja kuuntelua korostavia työtapoja sekä tuottaa tätä tavoitetta palvelevia ehdotuksia ja aloitteita olemassa oleville toimijoille ja kolttayhteisössä vaikuttaville rakenteille. Toiminta rakentuu sarjasta seminaareja ja tapahtumia sekä niiden välillä tehtävästä työstä. Hanke pyrkii olemaan kannatteleva jatkumo, joka keskittyy tukemaan kolttayhteisön hyvinvointia, terveyttä ja uudistumista ja sen eteen tehtävää työtä.

Tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet kolttasaamelaiset. Tila on auki kello 15 eteenpäin, jonka aikana voi tulla vapaasti keskustelemaan omista kokemuksistaan, tuntemuksistaan ja mietteistään. 

Paikan päällä pyritään taas tarjoilemaan myös pikkupurtavaa, vaikka tuoretta pullaa ei tällä kertaa olisikaan. :) 

Lisätietoa:

Pauliina Feodoroff / 0407364475
Neeta Jääskö / 0405969230

Kommentit on suljettu.