Seminaari siirtyy — Pienryhmätapaaminen Kolttatalolla 18.6.

Seminaari siirtyy — Pienryhmätapaaminen Kolttatalolla 18.6.

Saa´mi Nue´tt ja Rospuutto-ryhmä järjestää vuoden kolmannen pienryhmätapaamisen perjantaina 18.6.2015 Sevettijärven Kolttatalolla kello 11-15. Tapahtuma on jatkoa loppukevään tapahtumille. Valitettavasti tälle viikolle suunniteltu seminaari siirtyi tulevaisuuteen sairaustapauksen vuoksi.

Torstain tapaamisen aiheena ovat unet ja avoimen puheen tilan keskustelua johtaa organisaatioanalyytikko Harri Hyyppä.

Huom: Mahdollisuus myös yksityistapaamisiin Harrin kanssa! Otathan suoraan järjestäjiin yhteyttä sopiaksesi ajan.

Taakkasiirtymähankkeen tarkoituksena on tukea kolttien hyvinvointia ja terveyttä soveltamalla yhteisöllisyyttä ja kuuntelua korostavia työtapoja sekä tuottaa tätä tavoitetta palvelevia ehdotuksia ja aloitteita olemassa oleville toimijoille ja kolttayhteisössä vaikuttaville rakenteille. Toiminta rakentuu sarjasta seminaareja ja tapahtumia sekä niiden välillä tehtävästä työstä. Hanke pyrkii olemaan kannatteleva jatkumo, joka keskittyy tukemaan kolttayhteisön hyvinvointia, terveyttä ja uudistumista ja sen eteen tehtävää työtä.

Tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet kolttasaamelaiset. Tila on auki kello 11-15, jolloin voi tulla vapaasti keskustelemaan omista kokemuksistaan, tuntemuksistaan ja mietteistään.

Lisätietoa:

Pauliina Feodoroff / 0407364475
Neeta Jääskö / 0405969230

Kommentit on suljettu.